Πάνος Καλλίτσης:«Το ασθενοφόρο με βρήκε όρθιο»

Newsbomb

Πρώτη φορά μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε την μέρα των Τριών Ιεραρχών ο Πάνος Καλλίτσης μιλάει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για τα δραματικά λεπτά που έζησε αυτός και η σύζυγος του Έλενα Χριστοπούλου μπροστά από τις κάνες των δράστων.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ

Ο γνωστός κομμωτής αποκαλύπτει τα όσα διαγραμμίστηκαν στο γκαράζ του σπιτιού του στο Κολονάκι , πριν αλλά και μετά δεχθεί τρεις σφαίρες στο σώμα του. «Άκουσα τους πυροβολισμούς και ασυναίσθητα μου βγήκε η φράση στην καρδια ρε; Όλο αυτό που έδωσε δύναμη για σπρώξω τον δράστη και να βρει η γυναίκα μου έξω να φωνάξει και να γίνει σαματάς. Μέτα μου έριξαν άλλες δύο σφαίρες στα πόδια για να πέσω κάτω , εγώ όμως δεν έπεσα.Δε πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι θα πεθάνω. Το ασθενοφόρο με βρήκε όρθιο»

Ο Πάνος Καλλίστης θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα ειπώθηκαν για τα αίτια της επίθεση που δέχτηκε «Όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δεν έχω πιστωτικές κάρτες , δεν χρωστάω , δεν έχω δάνεια και δεν έχω μπει στο Τειραίσια. Δεν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μου»

ΔιαβάστεΕΔΩ όλο το χρονικο

Νωρίτερα σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης, μία εβδομάδα μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στον Λυκαβηττό. Όπως σημείωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ALPΗΑ κατά την έξοδό του, δεν επρόκειτο για δολοφονική επίθεση, αλλά για ληστεία και δήλωσε ευτυχής που ζει

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved