Μαζιώτης: Στα χρόνια της ποινής μου προσθέστε άλλα… τρία

Newsbomb

Δήλωση του Νίκου Μαζιώτη μέλους του Επαναστατικού Αγώνα για τη μη εμφάνιση του στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου 2016, όπου θα αγόρευε η εισαγγελέας της έδρας.

Σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σχολίασε ο Νίκος Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα για την απουσία του στις 24 Φεβρουαρίου, ημέρα διεξαγωγής της δεύτερης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα, όπου θα αγόρευε η εισαγγελέας της έδρας.

«Να προστεθούν στην ποινή άλλα τρία… χρόνια, όσα είναι και τα γεννητικά μου όργανα», δήλωσε το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μαζιώτης έχει ήδη καταδικασθεί σε πρώτο βαθμό για τις πράξεις που του αποδίδονται για την πρώτη περίοδο δράσης του Επαναστατικού Αγώνα (2003-2010) σε 50 χρόνια φυλάκισης

«Όπως έχω δηλώσει στην προηγούμενη συνεδρίαση αποχωρώ από την διαδικασία. Εφόσον σήμερα είναι η αγόρευση της εισαγγελέως συνιστώ στα χρόνια επί της ποινής που θα προτείνει να προσθέσει άλλα 3 όσα είναι και τα γενετικά μου όργανα», είναι ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Μαζιώτη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή η σύντροφός του και καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, επιχείρησε να προσγειώσει ελικόπτερο στις φυλακές Κορυδαλλού στις οποίες κρατείται ο Νίκος Μαζιώτης προκειμένου να τον απελευθερώσει.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved