«Help for Aggelos!»: Εκστρατεία αγάπης για τον 6χρονο που πάσχει από καρκίνο

Newsbomb

Σελίδα αγάπης για τον μικρό Άγγελο Μπιλαντέρη από τη Θεσσαλονίκη που διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκέφαλου – Ελπίζουν σε ένα θαύμα οι γονείς του 4χρονου αγοριού

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να σώσουν το μικρό τους αγγελούδι είναι οι γονείς του 4χρονου Άγγελου Μπιλαντέρη, που διαγνώστηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2015 με καρκίνο στον εγκέφαλο. Αναζήτησαν κάποιο ειδικό νοσοκομείο στο εξωτερικό που εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά και έτσι έφυγαν από Ελλάδα, με προορισμό το «UMM-Universitatsmedizin Mannheim» στη Γερμανία. Καθώς όμως τα οικονομικά της οικογένειας είναι δύσκολα, ο πατέρας του 4χρονου Άγγελου δημιούργησε τη διαδικτυακή σελίδα «Help for Aggelos» μέσω της οποίας μπορούν όσοι θέλουν να βοηθήσουν.

Η υγεία του μικρού έχει επιδεινωθεί από το Σάββατο, όταν έπεσε σε κώμα και οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι υπάρχει οίδημα γύρω από τον εγκέφαλο.

Την επόμενη ημέρα, στις 20 Νοεμβρίου, ο πατέρας του μικρού Άγγελου ανέβασε στη σελίδα «Help for Aggelos» ένα νέο post, εκφράζοντας την εκτίμησή του στους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής και ζητώντας εκ νέου οικονομική βοήθεια για την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο που δίνει ο γιος τους.

«Για αρχή θέλω να πω πως σαν πατέρας αισθάνομαι τόσο περήφανος που βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπορούν έστω και λίγο να μας καταλάβουν και να αισθανθούν τον πόνο και την αγωνία που περνάμε ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον μικρό μας μαχητή δυνατό απέναντι σ' αυτό τον άνισο αντίπαλο... Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη τhς καρδιάς μας για την δυνατότητα που μας δίνετε ώστε ο Άγγελος μας να μπορέσει να είναι τα αδέρφια του και με τους παππούδες του αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η ανταπόκριση στην έκκληση μας για μια μικρή οικονομική βοήθεια ήταν άμεση, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί είναι ήδη αρκετά για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα αλλά βλέπω πως υπάρχει το ενδιαφέρον του κόσμου να βοηθήσει ακόμα και για την παραμονή του γιατί λόγω της κατάστασης αναγκάστηκα να παραιτηθώ από την δουλειά μου για να μπορέσουμε να στηρίξουμε και να κάνουμε το παιδί μας χαρούμενο για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved