Τραγικό φινάλε στην υπόθεση της εξαφανισμένης Έλενας - Είχαν τη σορό της μπροστά στα μάτια τους!

Newsbomb

Δυσάρεστο ήταν το φινάλε στην υπόθεση εξαφάνισης της 50χρονης Έλενας που αγνοείτο από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της άτυχης Έλενας εντοπίστηκε στο νεκροτομείο του Πειραιά. Η αναγνώριση της σορού έγινε από δύο φίλες της Έλενας και μέσα από φωτογραφίες το απόγευμα της Πέμπτης (24/11/2016).

Η αναγνώριση δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη καθώς έγινες μέσα από φωτογραφίες ωστόσο και οι δύο όταν είδαν τις φωτογραφίες απάντησαν καταφατικά στους αστυνομικούς στο εάν μπορεί να είναι η αγαπημένη τους φίλη αυτή που βλέπουν.

Αύριο, Παρασκευή (25/11) οι δύο γυναίκες αναμένεται να μεταβούν στο νεκροτομείο Πειραιά για να επιβεβαιώσουν και από κοντά ότι πρόκειται για την Έλενα Ολντέρσντορφ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η σορός, η οποία όπως όλα δείχνουν ανήκει στην 50χρονη, εντοπίστηκε στις 11 Ιουνίου στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, την ίδια μέρα που δηλώθηκε και η εξαφάνιση της γυναίκας από τους οικείους της.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η σορός έμεινε στα… αζήτητα για περίπου πέντε μήνες και αυτό διότι, άγνωστο πώς, οι υπεύθυνοι του νεκροτομείο δεν ειδοποίησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες αναζητήσεων…

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved