ΕΛΛΑΔΑ

Newsbomb.gr: Δύο χρόνια στην Κορυφή της Ενημέρωσης και συνεχίζουμε!

Newsbomb.gr: Δύο χρόνια στην Κορυφή της Ενημέρωσης και συνεχίζουμε!

Newsbomb.gr|Ειδήσεις: Για δεύτερη συνεχή χρονιά το 1ο website στην Ελλάδα -Ρεπορτάζ, αποκλειστικά, πληροφορίες, αποκαλύψεις, ειδήσεις, από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο

Tο Newsbomb.gr παραμένει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Νο 1 ενημερωτικό website σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΝΕΔ (Ένωση Ιδιοκτητών Διαδικτύου).

Με αποκαλύψεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ για την πολιτική, την οικονομία και τα μεγάλα σκάνδαλα που συγκλόνισαν και εξακολουθούν να ταλανίζουν την επικαιρότητα, οι αναγνώστες μας τοποθετούν ως Πρώτη Δύναμη στην ενημέρωση.

Ταχύτητα, αμεσότητα, επικοινωνία και εγκυρότητα.

Πάντα πρώτοι στα μεγάλα γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και τον κόσμο: Σεισμοί, πλημμύρες, φωτιές, φυσικές καταστροφές, αστυνομικό ρεπορτάζ, τρομοκρατικές ενέργειες, εκλογικές διαδικασίες, πανελλήνιες εξετάσεις, κ.α.

Έγκαιρα και πάνω από όλα έγκυρα, με συνεχείς ανταποκρίσεις και δημοσιογραφικές αποστολές, δίνουμε πρώτοι από όλους τις πληροφορίες για ότι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει με απευθείας μεταδόσεις, LIVE συνδέσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Πάντα δίπλα στον πολίτη το Newsbomb.gr αναδεικνύει τα κακώς κείμενα και όλα όσα απεργάζονται στο παρασκήνιο οι δυνάμεις της διαπλοκής σε βάρος του ελληνικού λαού.

  • Με συνεχή ρεπορτάζ και ντοκουμέντα «οδηγήσαμε» στη Δικαιοσύνη τα δεκάδες σκάνδαλα του πρώην διοικητή του Ερυθρού Σταυρού και του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέα Μαρτίνη.

Δεν φοβηθήκαμε κανέναν από αυτούς

  • Αποδείξαμε και αναδείξαμε πώς ακριβώς φόρτωσαν τα χρέη και τα θαλασσοδάνεια του Μεγάρου Μουσικής στον ελληνικό λαό όταν τα άλλα μέσα ενημέρωσης δεν τολμούσαν να γράψουν το παραμικρό.
  • Γράψαμε πρώτοι για τις χρυσές μίζες των εξοπλιστικών, για τα υποβρύχια που έγερναν και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε μαύρο πολιτικό χρήμα.
  • Με ονόματα και διευθύνσεις αποκαλύψαμε πρώτοι τη λίστα με τους Έλληνες που φιγουράρουν στα Panama Papers, αλλά και τους επιχειρηματίες που εμπλέκονται στα θαλασσοδάνεια του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
  • Καταγράψαμε με απόλυτη σαφήνεια τις θολές διαδρομές του μαύρου χρήματος σε οικονομικά σκάνδαλα τεραστίου μεγέθους όπως για παράδειγμα στην υπόθεση Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη, ενώ δεν κάναμε ούτε βήμα πίσω σε απειλές υπουργών και μεγαλοστελεχών τόσο της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. , όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων των Σαμαρά – Βενιζέλου, του Παπαδήμου και του Παπανδρέου.

Δείτε τα τηλεοπτικά spot του Newsbomb.gr που ήδη παίζουν στην τηλεόραση

Πρώτοι σε αμεσότητα και εγκυρότητα

Πρώτοι στην πολιτική ανάλυση

Πρώτοι σε αποκαλύψεις

Η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο να μάχεται για την ενημέρωση του λαού μακριά από αγκυλώσεις και οποιεσδήποτε εξαρτήσεις.

Η τεράστια επιτυχία του Newsbomb.gr, του κορυφαίου ειδησεογραφικού site στην Ελλάδα, είναι - εδώ και χρόνια - αδιαμφισβήτητη...

Παραμένει εδώ και χρόνια στην κορυφή, τόσο στις μετρήσεις επισκεψιμότητας όσο και στη εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι Έλληνες πολίτες καθημερινά.

Κι αυτό ενοχλεί...

Για την ακρίβεια, προκαλεί εφιάλτες στην εκάστοτε εξουσία, ταλανίζει τη διαπλοκή, προκαλεί «πονοκέφαλο» στα σκοτεινά κέντρα που λυμαίνονται με κάθε τρόπο τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Δεν πίστεψαν ποτέ βλέπετε ότι το μότο με το οποίο το Newsbomb.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του θα γινόταν πραγματικότητα:

«Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν εκπροσωπούμε κανέναν, δεν ξεπουλάμε την Ελλάδα».

Έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια κι ακόμα αδυνατούν να το «χωνέψουν».

Είχαν συνηθίσει βλέπετε τόσο στα διαπλεκόμενα και ελεγχόμενα από τους ίδιους ΜΜΕ που κάθε ελεύθερη φωνή τους ενοχλεί και νομίζουν ότι θα την ελέγχουν ή θα την εξαφανίσουν.

Να τους ενημερώσουμε – για πολλοστή φορά - ότι πλανώνται πλάνην οικτράν.

Η δική μας «κόκκινη γραμμή»

Το Newsbomb.gr θα συνεχίσει να αγωνίζεται με κάθε τρόπο να ελευθερωθεί η πατρίδα μας από εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους, θα δίνει φωνή στο λαό και θα πολεμά με κάθε τρόπο τα κατεστημένα που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να διαλύουν την Ελλάδα.

Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα παραμείνει για πάντα η δική μας «κόκκινη» γραμμή... Θα μάχεται μέχρι τέλους για την ενημέρωση του λαού, μακριά από αγκυλώσεις και οποιεσδήποτε εξαρτήσεις.

Επίκεντρό μας ήταν και παραμένουν τα δικαιώματα των πολιτών, κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε...

Θα λέμε την αλήθεια κι ας πονάει, κι ας θίγει, κι ας ενοχλεί...

Δύναμή μας, εσείς, οι εκατομμύρια αναγνώστες μας!

Για όλους εσάς... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Σχετικές ειδήσεις