Απεργία Live – Πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Newsbomb

Ειδήσεις για απεργία: Πανεργατική 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό – Δείτε πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα, Πέμπτη (08/12/2016) για το επιβατικό κοινό, καθώς η Αθήνα μένει για πολλές ώρες χωρίς αστικές συγκοινωνίες, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα:

Λεωφορεία - τρόλεϊ: Οι εργαζόμενοι «τράβηξαν χειρόφρενο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00, ενώ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 20:00 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία, αλλά κυκλοφορούν κάποια λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Μετρό - ΗΣΑΠ - Τραμ: Τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς δεν λειτούργησαν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 π.μ., ενώ στάση θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι και από τις 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Πλοία: Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) έχει αποφασίσει από τη Δευτέρα νέα 48ωρη απεργία. Σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την απεργία

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved