ΕΛΛΑΔΑ

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη «μαύρη χήρα» - Υπάρχει και συνεργός

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη «μαύρη χήρα» - Υπάρχει και συνεργός

Αργολίδα: Την ενοχή της «μαύρης χήρας» για τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου, πρότεινε το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) ο εισαγγελέας, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σύζυγος του άτυχου καπετάνιου, να είχε και συνεργό.

Ολοκληρώθηκε η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας του άτυχου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, που συγκλόνισε την Αργολίδα, στο Μεικτό Ορκωτό Τρίπολης την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

katapeltis o eisaggeleasenoxi i mauri xirauparxei sunergos.w l

Την ενοχή της σύμφωνα με το κατηγορητήριο πρότεινε ο εισαγγελέας στη δίκη της «μαύρης χήρας» της Ερμιόνης. Ο εισαγγελέας, ωστόσο, επισήμανε στην αγόρευσή του ότι η ακροαματική διαδικασία δεν ξεκαθάρισε ορισμένα κενά στην υπόθεση και σημείωσε ότι με βάση τα δεδομένα που έχουν προκύψει δεν μπορεί ούτε να διαψευστεί, αλλά ούτε και να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή και άλλου προσώπου πλην της «μαύρης χήρας» Δήμητρας Βούλγαρη στη δολοφονία του συζύγου της, καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου. «Η συμμετοχή άλλου προσώπου, δεν δύναται να αποκλειστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει τροποποίηση του βουλεύματος, ώστε να αποδοθούν σωστά τα πραγματικά περιστατικά σε σχέση με τις συνθήκες της δολοφονίας του συζύγου της, Θανάση Λάμπρου.

Αυτό, γιατί, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, δεν πυροβόλησε δύο φορές όπως αναφερόταν στο βούλευμα, αλλά προηγήθηκε συμπλοκή με το θύμα, όπου έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός, ο οποίος δεν επέφερε το θάνατο του θύματος. Ακολούθησε δεύτερος όμως, που ήταν η χαριστική βολή για το θύμα.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Σχετικές ειδήσεις