ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Γυναίκα «βούτηξε» στο κενό

Συναγερμός στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Γυναίκα «βούτηξε» στο κενό

Συναγερμός έχει σημάνει στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου το πρωί του Σαββάτου (31/12)!Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 31χρονη μητέρα από τη Ναύπακτο θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της και βούτηξε στο κενό.Μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο αναφέρει πως είναι άρρωστη και δεν θέλει να επιβαρύνει άλλο τους δικούς της ανθρώπους.

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, περίπου στις 07:00, όταν η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα και φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα!

Ωστόσο, από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να εξακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tempo24.gr ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος, όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και σκάφος του λιμενικού ερευνά από τις 08:00 το πρωί την περιοχή για τον εντοπισμό της γυναίκας. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολες και το έργο του εντοπισμού δυσχεραίνεται.

Λίγο αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο υπήρξε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο».