ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πόρσε: Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής - Χρειάστηκε εξέταση DNA για να αναγνωριστούν οι σοροί

Τροχαίο Πόρσε: Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής - Χρειάστηκε εξέταση DNA για να αναγνωριστούν οι σοροί

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος για τους τέσσερις που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό τροχαίο της περασμένη Κυριακής στο χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή του ιατροδικαστή που κλήθηκε να εξετάσει τις σορούς των τεσσάρων θυμάτων του τροχαίου που έκοψε το νήμα της ζωής μιας 33χρονης και του 3χρονου γιου της καθώς και δύο 24χρονων.

Η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι σοροί ήταν τόσο φρικτή, που όπως τόνισε ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνιας, δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστούν. «Σκεφτείτε ότι για τους δύο επιβάτες της Porsche χρειαστήκαμε τεστ DNA», τόνισε ο ιατροδικαστής.

troxaio porsche 2

Όπως ανέφερε ο κ. Ντιλέρνιας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Star και οι 4 σοροί έφεραν σοβαρότατες κακώσεις που προέκυψαν από τη σφοδρή σύγκρουση και μαρτυρούσαν ότι ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Ο ιατροδικαστής συνέχισε λέγοντας πως οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε μετά την σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο μεγάλες, που η απανθράκωση ενδεχομένως να κάλυψε αρκετές άλλες κακώσεις.

troxaio thiva

Συγκεκριμένα, η 33χρονη μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, ενώ το τρίχρονο αγοράκι της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της μοιραίας Porsche, Γιώργος Βακάκης. «Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι», είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, αναφερόμενος στον ακαριαίο θάνατο των τεσσάρων.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της τραγωδίας

Διαβάστε εδώ την περιγραφή του ανθρώπου που απεγκλώβισε τα θύματα

Θρήνος στην κηδεία του Ανδρέα Γεωργακόπουλου

Ένα ακόμα από τα θύματα της τραγωδίας, οδηγήθηκε χθες Πέμπτη (02/03) στην τελευταία του κατοικία.

kideia georgakopoulou4 1

Στο Α' Νεκροταφείο πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, η κηδεία του άτυχου 24χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην Πόρσε του καλού του φίλου Γιώργου Βακάκη, στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στο 83ο χλμ της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας.

Η σορός του Ανδρέα Γεωργακόπουλου είχε τοποθετηθεί σε λευκό φέρετρο ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος από στέφανα, μεταξύ αυτών, του πατέρα του, της γιαγιάς του, της σχολής Μωραΐτη και φίλων του.

Τραγική φιγούρα η γιαγιά του, οποία έφτασε γύρω στις 10:30 στο νεκροταφείο, μπήκε στην εκκλησία υποβασταζόμενη και φωνάζοντας «το παιδί μου είναι εδώ μέσα, εδώ είναι ο Ανδρέας μου;». Δεν έφυγε λεπτό πάνω από το φέρετρο, το οποίο ακουμπούσε συνεχώς με τα δάκρυα να κυλούν ασταμάτητα στο πρόσωπό της.

Ο αδερφός και η μητέρα του άτυχου 24χρονου ήταν και αυτοί συνεχώς υποβασταζόμενοι για να αντέξουν, με τη δεύτερη να μη μπορεί να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

Στον επικήδειο λόγο του ο πατέρας του Ανδρέα με τρεμάμενη φωνή είπε: «θυμάμαι όταν με πήρες τηλέφωνο στη γιορτή μου και μου είπες χρόνια πολλά μπαμπά, σ' αγαπώ... Κι εγώ σ' αγαπώ Αντρίκο μου κι εσένα και τον αδερφό σου τον Γιάννη. Έλενα σε ευχαριστώ πολύ για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγάλωσες κι ας μας πήρε ο Θεός τον Αντρίκο μας. Καλό παράδεισο γιέ μου».

Στο Α' Νεκροταφείο, βρέθηκαν εκτός από συγγενείς και πολλοί φίλοι του Ανδρέα αλλά και γνωστοί των γονιών του, με λουλούδια στα χέρια.

Η οικογένεια του Ανδρέα Γεωργακόπουλου ζήτησε αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν για τα παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ.



Σχετικές ειδήσεις