ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Στέλλας: Τι ζήτησε ο 61χρονος παιδοκτόνος από αστυνομικό που τον φρουρούσε;

Δολοφονία Στέλλας: Τι ζήτησε ο 61χρονος παιδοκτόνος από αστυνομικό που τον φρουρούσε;

Υπόθεση Στέλλα Εικοσπεντάκη:Αμίλητος και με το κεφάλι συνεχώς σκυμμένο περνά τα πρώτα του 24ωρα ο παιδοκτόνος Γιάννης Εικοσπεντακης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο 61χρονος πρώην αστυνομικός βρίσκετε στην Διεύθυνση Ασφαλείας του τμήματος Ανθρωκτονιών κλεισμένος σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με σκοπό να μην έρθει σε επαφή με άλλους κατηγορούμενους.

Όπως εκτιμούν οι έμπειροι αστυνομικοί υπάρχει κίνδυνος επίθεσης εναντίον του, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή που μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ υπήρξαν αντιδράσεις από Έλληνες κρατουμένους που δεν δίσταζαν να τον βρίζουν.

Για να μην γενικευτεί η ένταση δόθηκε αμέσως εντολή από αξιωματικό της Διεύθυνσης Ανθρωκτονιών, ο 61χρονος να απομονωθεί μέχρι να μεταφερθεί την ερχόμενη Τρίτη στα Δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί

Όπως είπαν στο newsbomb.gr ο Γιάννης Εικοσπεντακής δεν μιλάει σε κανέναν και δεν έχει ζητήσει να δει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο . Το μόνο που ζήτησε ήταν να μάθει πως είναι η κατάσταση της υγείας της συζύγου του.

Τα πρώτα λόγια του 61χρονου στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Μας είχε πιάσει κρύος ιδρώτας» λέει χαρακτηριστικά αξιωματικός της αστυνομίας που συμμετείχε στις έρευνες. «Περνούσαν οι ώρες και αυτός ήταν σταθερός σε αυτά που έλεγε. Εμείς ήμασταν βέβαια ότι με κάποιο τρόπο είχε κάνει κακό στο παιδί του και μετά το είχε εξαφανίσει. Όμως η στάση του ήταν εξωφρενικά ψύχραιμη. Όπως είναι ακόμη μετά την ομολογία του» συμπληρώνει ο ίδιος αξιωματικός.

«Πρώτη φορά συνάντησα τόσο ψύχραιμο δολοφόνο. Είχε σκοτώσει την 6χρονη κόρη του και έπαιζε «θέατρο» από τις 9 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν και αναγκάστηκε να ομολογήσει υπό το βάρος των ενοχοποιητικών στοιχείων. Όχι μόνο «σκηνοθέτησε» διάρρηξη στο σπίτι του και απαγωγή της κόρης του, αλλά φρόντισε να μην αφήσει και τα αποτυπώματα του, αφού όπως μας είπε άνοιξε τα συρτάρια και τα ντουλάπια για να φανεί αναστατωμένο το σπίτι του, με μία φανέλα».
Από τα λόγια του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στο newsbomb.gr φαίνεται ότι ο 60χρονος απόστρατος αστυνομικός προσπάθησε να διαπράξει το τέλειο έγκλημα.
Δεν υπολόγισε όμως ότι οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών τον είχαν υποψιαστεί από την πρώτη στιγμή, αφού είχε πέσει σε αντιφάσεις. Οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν ποτέ το σενάριο της διάρρηξης με απαγωγή της 6χρονης Στέλλας, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από το δήμο Αγίας Βαρβάρας να μην μαζέψει τα σκουπίδια κι έτσι να εντοπίσουν στον κάδο απορριμμάτων μέσα σε σακούλες τη σορό του παιδιού...

Σχετικές ειδήσεις