ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Θεόδωροι: Δυο τραυματίες από την μεγάλη φωτιά

Άγιοι Θεόδωροι: Δυο τραυματίες από την μεγάλη φωτιά

Μετά από μεγάλες προσπάθειες οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά στην περιοχή Πανόραμα Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας – Δυο σπίτια υπέστησαν ζημιές και δυο ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν.

Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο αυτή την ώρα στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, αργά το μεσημέρι της Κυριακής (14/5), σε δασική έκταση στην περιοχή Πανόραμα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, παρά μόνο μικροεστίες, όπως τόνισε, πριν από λίγη ώρα, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Η πυρκαγιά που είχε φτάσει μέχρι τα σπίτια του οικισμού της περιοχής, προκάλεσε ζημιές σε ένα από αυτά, αλλά τώρα πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Η φωτιά βρέθηκε πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ενώ το έργο των πυροσβεστών ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Παράλληλα η προσπάθεια της πυροσβεστικής ενισχύθηκε με και 6 αεροσκάφη, καθώς στην περιοχή έπνεαν ιχυροί άνεμοι.

Η πυρκαγιά έχει προκαλέσει ζημιές σε δυο σπίτια ενώ δυο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής από τραυματισμούς.

Σχετικές ειδήσεις