ΕΛΛΑΔΑ

Γιατρός Παπαδήμου: Ήταν γεμάτος αίματα και τρομοκρατημένος

Γιατρός Παπαδήμου: Ήταν γεμάτος αίματα και τρομοκρατημένος

Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού ο γιατρός του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο κ. Δημήτρης Βουγάς, περιέγραψε μιλώντας στον Alpha την κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδήμου, αλλά και το πώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό στο νοσοκομείο, αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση το απόγευμα της Πέμπτης, 25 Μαΐου.

«Ειδοποιηθήκαμε έγκαιρα για να είμαστε έτοιμοι στα εξωτερικά ιατρεία, για την προσέλευση του τραυματία και της συνοδείας του. Είδαμε τον τραυματία στο φορείο, ο οποίος δυστυχώς ήταν γεμάτος αίματα, και αμέσως αντιμετωπίσαμε την κατάσταση πολύ ψύχραιμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βουγάς είπε πως δεν υπήρχε κάποια ενδοκοιλιακή αιμορραγία, αλλά παρόλα αυτά, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ήταν πανέτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε σοβαρότερη κατάσταση.

Ερωτηθείς για το τι έλεγε ο κ. Παπαδήμος όταν μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, ο γιατρός σημείωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, ήταν τρομοκρατημένος, σοκαρισμένος. «Τον ρωτήσαμε απλά πώς αισθάνεται και αμέσως ασχοληθήκαμε με την αντιμετώπιση των τραυμάτων», είπε στη συνέχεια ο γιατρός, ενώ ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός απορούσε πώς έγινε η επίθεση αυτή εναντίον του, αφού ο φάκελος είχε ελεγχθεί.

Σχετικές ειδήσεις