Καιρός: Η επέλαση της «Μέδουσας» - Πλημμύρες και διακοπές ρεύματος στην Πτολεμαΐδα

Newsbomb

Σφοδρές βροχοπτώσεις σε όλη τη Μακεδονία

Την επέμβαση των συνεργείων της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, προκάλεσαν το βράδυ του Σαββάτου, οι σφοδρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν για 3 περίπου ώρες στην περιοχή , έχοντας ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια και να πέσουν δέντρα.

Την κατάσταση δυσχέρανε ακόμη περισσότερο, η διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων σε μεγάλο τμήμα της Πτολεμαίδας -και κυρίως στην Κάτω Πτολεμαίδα- αλλά και σε δημοτικές κοινότητες της Εορδαίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση στην ΕΡΤ Κοζάνης, από το συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Δυτική Μακεδονία, σε περισσότερες από 20 περιπτώσεις κλήθηκε η πυροσβεστική να παρέμβει για να αντιμετωπίσει πλημμύρες που σημειώθηκαν σε υπόγεια στην Πτολεμαϊδα, ενώ από την ένταση της βροχής αλλά και τον αέρα που φυσούσε, κόπηκαν 4 δέντρα.

Μεμονωμένες περιπτώσεις με αντλήσεις υδάτων , όπου χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική, υπήρξαν επίσης στις δημοτικές κοινότητες του Ανατολικού και του Αγίου Χριστοφόρου Εορδαίας, ενώ λίγο μετά τις 11 το βράδυ, αποκαταστάθηκε και η ηλεκτροδότηση, στο σύνολο σχεδόν της περιοχής.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved