ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Όταν ο αδικοχαμένος κυβερνήτης, Διονύσης Τσεκούρας εμφανίστηκε σε γνωστή εκπομπή του ΣΚΑΙ

Λάρισα: Όταν ο αδικοχαμένος κυβερνήτης, Διονύσης Τσεκούρας εμφανίστηκε σε γνωστή εκπομπή του ΣΚΑΙ

Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα | Ειδήσεις:Πανελλήνιο σοκέχει προκαλέσειη τραγωδία με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσετο βράδυ της Τετάρτης (26/07/2017) σε αγροτική περιοχή, μεταξύ Δένδρων και Πλατανουλίων, έξω από τη Λάρισα, και είχε ως αποτέλεσμανα χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες.

Η μεγάλη του αγάπη, οι πτήσεις, στάθηκε μοιραία για τον Διονύση Τσεκούρα που έχασε τη ζωή του μαζί με τον 37χρονο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, Νίκο Γρηγορίου, όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην περιοχή των Πλατανουλίων, 15 χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα.

Ο Διονύσης Τσεκούρας, μεγαλωμένος στην Αμφιλοχία, είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του "αυτοκρατορία" στο χώρο του καφέ στην περιοχή, αφού ήταν γενικός αντιπρόσωπος γνωστής εταιρείας στη Θεσσαλία.

dio 1

Αρκετά γνωστός στη Λάρισα, παντρεμένος με τη σύζυγό του, Ελένη και πατέρας δύο παιδιών, αφιέρωνε τον ελεύθερο χρόνο του στη μεγάλη αγάπη του: τους αιθέρες.

Πετούσε με κάθε ευκαιρία που του δίνονταν, ενώ όπως εξηγούσαν στο onlarissa.gr φίλοι του, "ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για τα αεροπλάνα, που αν μπορούσε να μας πετάξει όλους μαζί, θα το είχε κάνει".

Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο στο οποίο ο άτυχος 43χρονος είχε αναλάβει να πετάξει με τον παρουσιαστή, Ευτύχη Μπλέτσα πάνω από τη Λάρισα, για τις ανάγκες της εκπομπής «Happy Traveler» του ΣΚΑΙ.

Ο Διονύσης Τσεκούρας είχε πετάξει με αεροσκάφος δύο θέσεων, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Λάρισας από ψηλά.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις