Φρίκη στην Κρήτη: Είδε από κρυφή κάμερα τη μητέρα της να κακοποιείται άγρια

Newsbomb

Σοκ για μία γυναίκα από τα όσα «αποκάλυψε» βίντεο κρυφής κάμερας στο σπίτι της!

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Κρήτη όπου μία ηλικιωμένη κακοποιήθηκε άγρια από τη γυναίκα που τη… φρόντιζε στο σπίτι. Τις εφιαλτικές στιγμές που περνούσε η ηλικιωμένη, η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ, κατέγραψε κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει η κόρη του θύματος.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες όταν η κόρη της ηλικιωμένης αποφάσισε να προσλάβει μία γυναίκα για να φροντίζει τη μητέρα της, καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, την 79χρονη φρόντιζε μία 63χρονη, η οποία έμενε στο σπίτι. Στις επανειλημμένες ερωτήσεις για την κατάσταση της μητέρας της, η κόρη δεν έπαιρνε συγκεκριμένη απάντηση από την 63χρονη. Τότε άρχισαν να κινούνται υποψίες στην κόρη του θύματος, η οποία και τοποθέτησε κάμερες στο σπίτι.

Όταν είδε τη φρίκη που κατέγραψε η κάμερα έπαθε σοκ. Σε ένα από τα βίντεο, η 63χρονη εμφανίζεται να χτυπά στο κεφάλι και σε όλο το σώμα την ανήμπορη μητέρα της, να τη σπρώχνει στον τοίχο και να την κακοποιεί συστηματικά!

Η κόρη του θύματος παρέδωσε το υλικό στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν και να φορέσουν χειροπέδες στην 63χρονη.

Όπως αποδείχθηκε η συλληφθείσα, είχε σε βάρος της ακόμη μία καταδικαστική απόφαση, για κακοποίηση μίας άλλης ηλικιωμένης, και οδηγήθηκε στις φυλακές Νεάπολης, μέχρι γίνει το δικαστήριο για τη νέα υπόθεση.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved