ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ δύο οικογενειών για την απαγωγή 18χρονης

Πύργος: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ δύο οικογενειών για την απαγωγή 18χρονης

Επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά, το μεσημέρι του Σαββάτου (16/9) στον Πύργο, με αφορμή την απαγωγή μίας 18χρονης από την περιοχή της Κεραίας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ομάδες από τις δύο οικογένειες συνεπλάκησαν στις περιοχές του Κόμβου Φιλοθέης, του νοσοκομείου Πύργου και της Συντριάδας. Είχαν προηγηθεί ανάλογα επεισόδια και την Παρασκευή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία ήταν η κίνηση ενός γνωστού στις αρχές δραπέτη να απαγάγει με τον γιο του μια 18χρονη. Η οικογένεια της κοπέλας ξεσηκώθηκε και κινήθηκε απειλητικά προς τα μέλη της άλλης οικογένειας.

Στα επεισόδια συμμετείχαν περισσότερα από 30 άτομα, που έφεραν καδρόνια, ξύλα και πέτρες. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως κάποιοι τραυματίστηκαν ελαφρά και τουλάχιστον τρία αυτοκίνητά υπέστησαν σημαντικές φθορές.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός έσπευσαν αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, του Α.Τ. και της Τροχαίας Πύργου και έκαναν προσαγωγές. Μεταξύ αυτών και ο γιος του δραπέτη όπου φέρεται να έκανε την απαγωγή καθώς ήθελε ο ίδιος την 18χρονη.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών, που έσπευσαν να απομακρυνθούν για να μην βρεθούν στο επίκεντρο της έντασης.

Σχετικές ειδήσεις