Εγκατέλειψε τα ναρκωτικά αλλά συνελήφθη λίγες μέρες μετά
Μπορεί για λίγες μέρες να διέφυγε τη σύλληψη όμως τελικά έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Ο λόγος για 48χρονο, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στην Ιόνια Οδό Άρτας, μετά από καταδίωξη εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας σε αυτό περίπου 114 κιλά κάνναβης. Τα στοιχεία του 48χρονου Έλληνα οδηγού, ήταν γνωστά στην Αστυνομία που τον αναζητούσε.
Εντοπίστηκε στην Λωρίδα Σαγιάδας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, να οδηγεί άλλο αυτοκίνητο και αυτό ναρκωτικά, με συνολικά 6 σάκους που περιείχαν 138 δέματα με χασίς, βάρους 142 κιλών και 566 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά θα τα μετέφερε στην Αθήνα όπου διαμένει.
Ο δράστης είναι παλιός γνώριμος της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, αφού είχε συλληφθεί ξανά προ 8ετίας στην Ηγουμενίτσα.