Οριστικό «λουκέτο» στον ΟΚΑΝΑ του Πειραιά

Newsbomb

Οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν να υλοποιείται η υπόσχεση...

Παρουσία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και του Δήμαρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, μπαίνει σήμερα οριστικά «λουκέτο» στο Κέντρο Αποκατάστασης από τα Ναρκωτικά στον Πειραιά.

Οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν να υλοποιείται η υπόσχεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για απομάκρυνση των μονάδων του ΟΚΑΝΑ και εξυπηρέτηση των ασθενών στα νοσοκομεία.

Η προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου για αναβάθμιση της περιοχής με την αντιμετώπιση του κοινωνικού φαινομένου των ναρκωτικών, γίνεται πραγματικότητα έπειτα χρόνια υποσχέσεων.

Ύστερα από συντονισμένες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής με την υποστήριξη των βουλευτών της Α’ περιφέρειας Πειραιά και ειδικά του κ. Δημήτρη Καρύδη, καθώς και του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου, μπαίνει οριστικό λουκέτο από τον κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο στη μονάδα του ΟΚΑΝΑ που λειτουργούσε σε κτίριο στη συμβολή των οδών Νοταρά και 2ας Μεραρχίας.

Η μονάδα είχε εγκατασταθεί στην καρδιά του ναυτιλιακού κέντρου, γεγονός το οποίο είχε προκαλέσει την έντονη δυσφορία εφοπλιστών, ναυτιλιακών πρακτόρων και επιχειρηματιών.

Η αναγγελία της αναστολής λειτουργίας της μονάδας έγινε σήμερα το πρωί στα γραφεία του πρώην καπετάνιου και εφοπλιστή κ. Ευάγγελου Ρούσσου.

Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία χιλιάδες νέοι ανθρώπων που ζουν τον εφιάλτη των ναρκωτικών, θα τύχουν πλέον ευνοϊκότερης αντιμετώπισης από την πολιτεία.

Διαβάστε επίσης:Κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στον Πειραιά

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved