ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Πάτμο: Ο επιχειρηματίας που είχε δείρει εφοριακό έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

ΣΟΚ στην Πάτμο: Ο επιχειρηματίας που είχε δείρει εφοριακό έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγείας Πάτμου ο Κώστας Γαμπιεράκης, ο επιχειρηματίας που είχε χτυπήσει έναν εφοριακό το περασμένο καλοκαίρι στο λιμάνι του νησιού.

Όπως αναφέρει το patmostimes.gr, ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) στο υπόγειο του πρατήριου που διατηρεί από υπάλληλό του.

Αστυνομία και ασθενοφόρο έφτασαν στον τόπο του συμβάντος μετά από τηλεφώνημα του υπαλλήλου.

Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, ο Κώστας Γαμπιεράκης έκοψε την έξω σφαγίτιδα αρτηρία. ΟΙ γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν έγκαιρα την αιμορραγία με αποτέλσμα να διαφύγει προς το παρόν τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λέρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.

Για το αυτοκτονικό επεισόδιο θα σχηματιστεί δικογραφία από το Α.Τ. Πάτμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Γαμπιεράκης είναι το πρόσωπο που είχε χτυπήσει εφοριακό το περασμένο καλοκαίρι στην Πάτμο. Σύμφωνα με τους εφοριακούς, ο δράστης επιτέθηκε στον ελεγκτή αναίτια. Ο άνδρας τους πλησίασε ενώ περπατούσαν στο λιμάνι, τους ρώτησε αν είναι εφοριακοί και μόλις ο νεαρός ελεγκτής του απάντησε καταφατικά, εκείνος άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να τον χαστουκίζει.

Σχετικές ειδήσεις