ΕΛΛΑΔΑ

«Έσπρωχνε» κοκαΐνη σε όλη την Αθήνα: Βρέθηκαν 135 κιλά αξίας 5 εκατ. ευρώ

«Έσπρωχνε» κοκαΐνη σε όλη την Αθήνα: Βρέθηκαν 135 κιλά αξίας 5 εκατ. ευρώ

Θα «έπνιγαν» με ναρκωτικά την πρωτεύουσα - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ένας Σέρβος που φέρεται να είναι εκ των βασικών διακινητών - Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων μελών της σπείρας

Κοντά στην εξάρθρωση μεγάλης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται πως βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού, σερβικής καταγωγής, στη Βάρκιζα, στο πολυτελές διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε η ποσότητα - «μαμούθ» των 135 κιλών κοκαΐνης.

Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (03/12/2017) για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν οργανωθεί, εξασφαλίζοντας έγκαιρα ένταλμα, ώστε να ερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή το πολυτελές διαμέρισμα, όπου είχαν μάθει πως υπήρχε αποθηκευμένη τεράστια ποσότητα κοκαΐνης.

Και φαίνεται τελικά πως έβγαλαν «λαβράκι», καθώς τα ναρκωτικά εικάζεται ότι ετοιμάζονταν να διοχετευθούν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης με ιδιαίτερα εύπορους πελάτες.

Ο Σέρβος που συνελήφθη έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια, όπου και ανακρίνεται.

Από την ομολογία του αναμένεται να κριθούν πολλά, καθώς θα κληθεί να φανερώσει ποιοι κρύβονται πίσω από το κύκλωμα διακίνησης της κοκαΐνης.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται γνωστά ονόματα της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις