Χαροπαλεύει ο 11χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Πατρών – Πύργου: Νεκρός ο θείος του

Newsbomb

Ώρες αγωνίας για τον 11χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου. Από το τροχαίο σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του αγοριού ο θείος του, 30 ετών.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (09/12/2017) όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο θείος του 11χρονου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ ο 11χρονος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μάχη για τη ζωή δίνει το αγόρι

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κλινική κατάσταση του 11χρονου Ρομά, όπως αυτή κατεγράφη μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης των θεραπόντων Ιατρών το πρωί της Δευτέρας (11/12) με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Ηλιάδη, Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια». Ο 11χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή και αναπνέει υποστηριζόμενος μηχανικά.

Δεν φορούσε ζώνη

«Εάν φορούσε ζώνη ασφαλείας, θα έφερε σε μεγάλο βαθμό λιγότερα τραύματα» δήλωσε στο tempo24.gr, ο Ανδρέας Ηλιάδης, αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του 11χρονου.

Πρόκειται για πολυτραυματία βαριάς μορφής, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και τα κάτω άκρα. Η κλινική του κατάσταση χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη και οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων του Ρίου καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κερδίσουν και αυτή τη φορά τη «μάχη».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved