ΕΛΛΑΔΑ

Ραγκούσης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιαγτζόγλου

Ραγκούσης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιαγτζόγλου

Αναφορικά με το κύμα βίας που έχει ξεσπάσει, ο συνήγορος τουΝτίνου Γιαγτζόγλου είπε πως «δεν υιοθετούμε και δεν καθοδηγούμε τις αντιδράσεις» και υποστήριξε ότι το μόνο που ζητά είναι να μεταφερθεί ο Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι ο νεαρός ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας, θέλει να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού για οικογενειακούς και κοινωνικούς λόγους.

«Ουδέποτε αποδέχθηκε τη συμμετοχή στους ''Πυρήνες'' αλλά και την κατηγορία για το τρομοδέμα στον Παπαδήμο» τόνισε. Μιλώντας για το κύμα βίας σε όλη τη χώρα για τον Γιαγτζόγλου, υποστήριξε ότι «εμείς είμαστε δικηγόροι.

Δεν υιοθετούμε τακτικές και πολιτικές οι οποίες όμως προκαλούνται από τον τρόπο που ασκείται η εξουσία. Το μόνο που λέω είναι εφαρμογή των υπεσχημένων
».

Στη συνέχεια είπε ότι η «αδράνεια της εφαρμογής συγκεκριμένων διατάξεων του σωφρονιστικού κώδικα οδηγεί τον κόσμο σε ακραία εκτόνωση» και πρόσθεσε πως ο Γιαγτζόγλου θα συνεχίσει την απεργία πείνας. «Η κατάσταση του είναι κρίσιμη ήδη. Αμαρτία να χαθεί ένας νέος άνθρωπος που έχει ξεκινήσει την απεργία στα 50 κιλά».

Πηγή: ΣΚΑΪ

Σχετικές ειδήσεις