ΕΛΛΑΔΑ

Η «περιπέτεια» του Κώστα Βουτσά που χάλασε τη φετινή επέτειο γάμου του

Η «περιπέτεια» του Κώστα Βουτσά  που χάλασε τη φετινή επέτειο γάμου του

Επεισοδιακή γαμήλια επέτειος για τον Κώστα Βουτσά και την Αλίκη Κατσαβού.

Το ζευγάρι, που συμπλήρωσε δύο χρόνια έγγαμου βίου, ντύθηκε, στολίστηκε και μαζί με τον μικρό Φοίβο ξεκίνησαν με ταξί για το στούντιο της εκπομπής «Celebrity game night», όπου είχαν προγραμματισμένο γύρισμα με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Στην πορεία, ωστόσο, ο προορισμός τους άλλαξε και, αντί για το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έτρεχαν σε φαρμακεία και νοσοκομεία!

Η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το στούντιο της εκπομπής στον Ευαγγελισμό έκανε το γύρο του διαδικτύου, δε συνέβη όμως έτσι ακριβώς. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, δεν έφτασε ποτέ με την Αλίκη και τον γιο τους στο στούντιο του «Celebrity game night».

Λίγο αφού μπήκαν στο ταξί, ο Κώστας έπαθε ρινορραγία και κάπως έτσι άρχισαν οι στάσεις: πρώτα σε ένα φαρμακείο, όπου αγόρασαν μια αντιπηκτική αλοιφή, την οποία ο ηθοποιός χρησιμοποιεί συχνά.

Η ρινορραγία δεν σταμάτησε κι έτσι η Αλίκη ζήτησε από τον οδηγό του ταξί να κάνουν μια στάση στο πλησιέστερο νοσοκομείο, τον Ευαγγελισμό, για να τον δει γιατρός.

Ο Ευαγγελισμός δεν εφημέρευε κι έτσι πήγαν στο Λαϊκό. Προηγουμένως βέβαια είχαν ακυρώσει τηλεφωνικά την παρουσία τους στο γύρισμα του «Celebrity game night».

Πηγή: Espresso

Σχετικές ειδήσεις