Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε Αυλώνα, Κορινθία, Ηλεία, και Κρήτη

Newsbomb

Μάχη συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβέστες με πυρκαγιές που ξέσπασαν το Σάββατο (17/3) και βρίσκονται σε εξέλιξη - Οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών

Στον Αυλώνα, 20 άτομα πεζοπόρου τμήματος και 55 πυροσβέστες με 24 οχήματα συνεχίζουν να επιχειρούν, ενώ αργότερα στη διάρκεια της ημέρας η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί προκειμένου αν αποφασισθεί ή όχι η συνδρομή των εναέριων μέσων.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο, με πυκνή βλάστηση και οι άνεμοι κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Στα Αγνάντα Ηλείας, η φωτιά οριοθετηθεί με τις καιρικές συνθήκες να ευνοούν την κατάσταση. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Παράλληλα σημειώνεται ότι σε εξέλιξη αλλά επίσης οριοθετημένη είναι η πυρκαγιά και στη Στύλια Κορινθίας όπου και εκεί επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στην Κρήτη, όπου και σήμερα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι. Στη φωτιά στον Κίσσαμο Χανίων παραμένουν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς υπάρχει ο φόβος αναζωπυρώσεων εξαιτίας των ανέμων.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved