ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Λαμία: Οι εφιαλτικές στιγμές της αιχμάλωτης Γαλλίδας στα χέρια του δυνάστη της

Σοκ στη Λαμία: Οι εφιαλτικές στιγμές της αιχμάλωτης Γαλλίδας στα χέρια του δυνάστη της

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη (18/09) πήραν ο 34χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη τη Γαλλίδα φίλη του, αλλά και η νεαρή γυναίκα που συζούσε μαζί του στο κέντρο της Λαμίας-Είχαν γνωριστεί μέσω Facebook - Το λάθος του που οδήγησε στον εντοπισμό της γυναίκας και το σήμα της Interpol.

υγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση ομηρίας στη Λαμία, με πρωταγωνιστή έναν 34χρονο, ο οποίος κρατούσε φιμωμένη και κλειδωμένη σε ακάλυπτο πολυκατοικίας μία 40χρονη Γαλλίδα.

Ο άνδρας, ο οποίος κατηγορείται πως κρατούσε όμηρο μέσα στο σπίτι του μία σαραντάχρονη Γαλλίδα, οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, μαζί με την 24χρονη φίλη του που φέρεται να γνώριζε το φρικιαστικό «μυστικό» που έκρυβε το σπίτι του στο κέντρο της πόλης

Το ζευγάρι ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του την Τρίτη. Σε βάρος του άντρα ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή, ενώ σε βάρος της 24χρονης για υπόθαλψη εγκληματία.

Την έδεσε και τη φίμωσε

Ο 34χρονος Λαμιώτης και η Γαλλίδα ήταν παλιοί γνώριμοι. Είχαν γνωριστεί πριν από 4 χρόνια μέσω διαδικτύου και από τότε διατηρούσαν επαφή. Μάλιστα το φθινόπωρο του 2016 η 40χρονη είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε φιλοξενηθεί από τον 34χρονο στο σπίτι του.

Αφού μεσολάβησε μία περίοδος χωρισμού, οι δυο τους τα βρήκαν ξανά και η γυναίκα, μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού, αποφάσισε να έρθει και πάλι στη Λαμία, ακόμα και για να μείνει μόνιμα αν έβρισκε δουλειά.

Δεν μπορούσε ωστόσο να φανταστεί τι θα βίωνε στα χέρια του 34χρονου.

Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης η 40χρονη έφτασε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου όπου την περίμενε ο φίλος της. Όταν πήγαν στο σπίτι του (ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης), από το γκαράζ κιόλας του σπιτιού του την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια και τη φίμωσε με ταινία. Στη συνέχεια την ανέβασε στο σπίτι, την ξάπλωσε στο κρεβάτι, της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι και την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Το τηλεφώνημα που της έσωσε τη ζωή

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ακολούθησαν εφιαλτικές ώρες μέσα στο σπίτι του 34χρονου, ο οποίος την κρατούσε συνεχώς κλειδωμένη και τις περισσότερες ώρες δεμένη.

Ο δράστης έκανε το λάθος να αφήσει ανοιχτό το κινητό της γυναίκας, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού και να οργανωθεί επιχείρηση για την απελευθέρωσή της το πρωί του Σαββάτου, στο διαμέρισμα του 34χρονου, δίνοντας τέλος στην περιπέτεια της 40χρονης, η οποία ήταν φανερά σοκαρισμένη από τα όσα είχε περάσει.

Ο πατέρας της είχε ενημερώσει τις γαλλικές Αρχές ότι η κόρη του δεν είχε δώσει σημεία ζωής από όταν έφθασε στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να σταλεί σήμα στην Ιντερπόλ, με την υπόθεση να φθάνει τελικά στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Το δωμάτιο της φρίκης

Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν μονωτικές ταινίες, πλαστικοί σφικτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι και ένα μαύρο κολάρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος Λαμιώτης τα τελευταία δυο χρόνια περίπου, «φιλοξενεί» στο διαμέρισμά του, μια 24χρονη κοπέλα από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει, αφού εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη είναι μαζί με τον 34χρονο.

Η Ασφάλεια Λαμίας εκτός από τον 34χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, συνέλαβε και την 24χρονη, αφού όπως αποδείχθηκε γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης Γαλλίδας.

Ο 34χρονος εργάζεται στο ΚΕΥΠ της Λαμίας.

Πηγή: tvstar, LamiaReport.gr