Σπαραγμός και οδύνη σε Καβάλα και Δράμα για το φρικιαστικό θάνατο των δύο νέων (pics)

Newsbomb

Πόνο και θλίψη, βυθίζοντας δύο χωριά στο πένθος, «σκόρπισε» η τραγική είδηση του θανάτου ενός 30χρονου και μιας 19χρονης στο 12ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας.

Οι δύο νέοι βρήκαν φρικτό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν «καρφώθηκε» σε κολώνα της ΔΕΗ και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος κρεοπώλης από τους Φιλίππους Καβάλας είχε βγει την Παρασκευή το βράδυ για να διασκεδάσει σε γνωστό μαγαζί της Δράμας, όπου δούλευε η 19χρονή φίλη του από τον Άγιο Αθανάσιο.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγαν μαζί από το μαγαζί και ο 30χρονος προθυμοποιήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι της την όμορφη μπαργούμαν.

Κανείς δεν φανταζόταν την τραγική κατάληξη που θα είχε η βραδιά.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από τη σφοδρή πρόσκρουση του οχήματος ανασύρθηκαν νεκροί ο 30χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός, ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, proininews.gr, kavalapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Έτσι ξέφυγαν από τις κάμερες οι δολοφόνοι

Ο Τσίπρας θα ζητήσει από τον Ζάεφ υπογραφή περί μη ύπαρξης Μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved