ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ραγδαίες εξελίξεις - Στην Αλβανία Έλληνας αστυνομικός

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ραγδαίες εξελίξεις - Στην Αλβανία Έλληνας αστυνομικός

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Έλληνας αξιωματικός στην Αλβανία -Ο «Γολγοθάς» της οικογένειας του άτυχου 35χρονου προκειμένου να παραλάβει τη σορό του, συνεχίζεται

ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ - Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Έλληνας αξιωματικός της Αστυνομίας μεταβαίνει σήμερα στην Αλβανία, προκειμένου, σε συνεργασία με την αλβανική αστυνομία, να λάβει όλες της πληροφορίες που διαθέτει σχετικά με την έρευνα για την υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής κατά την οποία σκοτώθηκε ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, την ημέρα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στις Βουλιαράτες του νομού Αργυροκάστρου.

Η παρουσία του Έλληνα αξιωματικού συμφωνήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Επίσης, στα Τίρανα αναμένεται να μεταβεί αύριο Σάββατο (03/11) και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Τιράνων, απαντώντας στο αίτημα της οικογένειας Κατσίφα, αρνήθηκε την παράδοση της σορού του, χωρίς ακόμη να είναι γνωστή η αιτιολογία και ζήτησε από τον πατέρα του νεκρού, Γιάννη Κατσίφα, να πάει στα Τίρανα για να υποβάλλει εγγράφως το αίτημα της μεταφοράς της σορού.

Από το βράδυ της Τετάρτης, ο πατέρας του άτυχου 35χρονου έχει καταθέσει το αίτημα στις αλβανικές Αρχές.

Δείτε στη video gallery του Newsbomb.gr, την επιστολή του πατέρα

Υπάρχει βίντεο

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, που επικαλείται αναφορές αλβανικών ΜΜΕ, οι δυνάμεις της RENEA είναι υποχρεωμένες να βιντεοσκοπούν κάθε επιχείρηση, την οποία αναλαμβάνουν να εκτελέσουν. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της καταδίωξης του 35χρονου.

Ειδικότερα, το αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο Report TV μετέδωσε ότι οι κομάντος της RENEA που εστάλησαν στους Βουλιαράτες το μεσημέρι της Κυριακής (28/10/2018), έχουν καταγράψει σε βίντεο την επιχείρηση στη βουνοπλαγιά πάνω από το χωριό, όπου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε διαφύγει.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι στο συγκεκριμένο βίντεο, οι Αλβανοί κομάντος καλούν τον 35χρονο να παραδοθεί αλλά εκείνος αρνείται και ανοίγει πυρ, στρέφοντας το όπλο του στον αέρα, τη στιγμή που τον έχει πλησιάσει διαπραγματευτής της αλβανικής Αστυνομίας.

Κατά το Report TV, πάντα, μετά και την εξέλιξη αυτή, οι κομάντος της RENEA άνοιξαν πυρ εναντίον του 35χρονου Έλληνα.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός: Νέος μετασεισμός στη Ζάκυνθο - Αισθητός στην Αθήνα (pics)

Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Δείτε ποιοι θα λάβουν έως 877 ευρώ - Δικαιούχοι και κριτήρια