ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στα Χανιά: Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε τη 13χρονη κόρη του

Φρίκη στα Χανιά: Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε τη 13χρονη κόρη του

Δύο ολόκληρους μήνες διήρκησε ο εφιάλτης για το 13χρονο κορίτσι - Η δραματική αλλαγή που «ξεσκέπασε» τη φρίκη

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Τρίτη (18/12) για να απολογηθεί, ο 43χρονος που φέρεται να βίαζε ένα ανήλικο κορίτσι αφού πρώτα έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα της και φίλου του.

Η 13χρονη έφτασε στα Χανιά το καλοκαίρι για να επισκεφτεί τον πατέρα της, καθώς η κοπέλα μένει μόνιμα με τη μητέρα της στο Βέλγιο. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές Αρχές σοκάρουν. Όπως φαίνεται ο 43χρονος Λιβανέζος πήγαινε τακτικά στο σπίτι του φίλου του και βίαζε την κόρη του.

Ο εφιάλτης διήρκησε δύο ολόκληρους μήνες αλλά η υπόθεση ήρθε στο «φως» όταν το κορίτσι επέστρεψε στο Βέλγιο. Η μητέρα της παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά της έφηβης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η μητέρα άρχισε τότε να αναζητά τα βαθύτερα αίτια της δραματικής αυτής αλλαγής και ψάχνοντας το κινητό της είδε τα χυδαία μηνύματα του 43χρονου και τις απειλές.

Τότε, η μητέρα τού έστειλε μήνυμα υποδυόμενη την κόρη της και αυτός απάντησε με ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Η γυναίκα απευθύνθηκε τότε στη βελγική αστυνομία και σε συνεργασία με την Interpol εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο εισαγγελέας Χανίων άσκησε στον 43χρονο ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης:

«Ως εδώ κ. Ερντογάν»: Έπιασαν τους Τούρκους να «φυτεύουν» πράκτορες στις ΗΠΑ

Μεγάλη προσοχή! Σε ισχύ το Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες