Αγιασμός και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα νέα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Newsbomb

Μετά από 20 σχεδόν χρόνια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών άλλαξε γραφεία και από την ιστορική έδρα της Χαλκοκονδύλη 37 η οποία στέγαζε και τα γραφεία της ιστορικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, μετεγκαταστάθηκαν στην οδό Καρύστου 3 και Πανόρμου στους Αμπελοκήπους.

Όπως όλα τα ωραία στη ζωή κάποτε τελειώνουν έτσι και η αλλαγή των γραφείων κρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιου επιβεβλημένη.

Την Τρίτη (15/01) έγινε ο αγιασμός των νέων γραφείων και εξ’ αφορμής αυτού κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης.

Στην εκδήλωση, η οποία στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία παρευρέθηκαν: Από την Πολιτική Ηγεσία εκ μέρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. η βουλευτής κ. Κοζομπόλη Γιώτα, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής και Τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κικίλιας Βασίλης, ο πρώην βουλευτής κ. Πλεύρης Αθανάσιος, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστόπουλος Νίκος, η Πολιτευτής κ. Γκελεστάθη Ιωάννα, εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη βουλευτής κ. Χριστοφιλοπούλου Εύη, ο βουλευτής κ. Σκανδαλίδης Κώστας και εκ μέρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. Ανθόπουλος Ευστάθιος.

Από τη Φυσική Ηγεσία ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος κ. Δασκαλάκης Ανδρέας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. Βασιλόπουλος Ανδρέας, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχος κ. Κανέλλος Γεώργιος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχος κ. Κοκκαλάκης Αθανάσιος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχος κ. Σανιδάς Παρασκευάς, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. Ταξίαρχος κ. Γκαρίλας Ελευθέριος, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παπαδήμος Δημήτριος.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γερακαράκος Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. Νταβούρας Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσής Αθηνών κ. Μαυραγάνης Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Χρήστος Συνδρεβέλης, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Βέλλιος Ανδρέας, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κ. Νικολάου Κανέλλος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κ. Μαντζιώρος Ευάγγελος, τα Προεδρεία των Ενώσεων Βορειοανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Καβάλας, Κιλκίς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής κ. Μαγουλάς Αθανάσιος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Σπυράκος Αθανάσιος, οι Τέως Πρόεδροι της Ένωσης Αττικής κ.κ. Μακρής Ιωάννης και Γόγολος Δημοσθένης, ο Τέως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αθηνών κ. Κρικέτος Σπήλιος και ο Τέως Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Γεωργατζής Δημήτριος.

Επίσης παρευρέθηκε ο Γενικός Αρχηγός του Παναθηναϊκού και εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Γιαννακόπουλου κ. Παρθενόπουλος Βασίλειος καθώς και οι συνεργάτες από το δικηγορικό γραφείο του Νομικού Συμβούλου της Ένωσης Αθηνών κ. Σκαμπαρδώνη Βάιου.

Η Ένωση ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Πατέρα Ιωάννη Κοκκώνη, ο οποίος κάθε χρόνο ανταποκρίνεται στο κάλεσμά τους και ευλογεί την πίτα τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν εδέσματα στους καλεσμένους και τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθούν στα γραφεία για τα οποία όλοι επιβεβαίωσαν την αρτιότητά τους και την αισθητική τους.

Η ενωτική παρουσία όλων όσων έχουν προσφέρει στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ένωσής και η αύρα των νέων γραφείων δίνει στην ενεστώσα Διοίκηση του Σωματείου τη σταθερή βάση για νέους δυναμικούς αγώνες απέναντι στα προβλήματα που έρχονται.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved