ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη (23/1) η κηδεία της μαθήτριας από τη Λαμία

Την Τετάρτη (23/1) η κηδεία της μαθήτριας από τη Λαμία
photo: pixabay/αρχείο

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο στην άτυχη μαθήτρια 

Η κηδεία της μαθήτριας Κουτσοπάνου Ιωάννας θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στον Ι. Ναό Μητροπόλεως και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Με απόφαση της οικογένειας, αντί στεφάνου θα συγκεντρωθούν χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κοριτσάκι αναλύει στα μεσημβρινά γεγονότα του STAR κεντρικής Ελλάδας τα ευρήματα που οδηγούν στην αιτία θανάτου και συγκλονίζει αποκαλύπτοντας ότι έγινε καθυστερημένα και λάθος διάγνωση καθώς το παιδί δεν είχε σκωληκοειδίτιδα.

Το πόρισμα σχολιάζει επίσης ο πατέρας το κοριτσιού που ζητά να κλείσουν οι παιδιατρικές κλινικές τόσο του νοσοκομείου Λαμίας όσο και της Λάρισας, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Κλειστό θα είναι αύριο Τετάρτη (23/1/2019) το σχολείο της άτυχης 14χρονης μαθήτριας, με αφορμή τον άδικο θάνατο της μαθήτριας της δευτέρας γυμνασίου.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στους γονείς, στους οικείους και στους φίλους της ανήλικης μαθήτριας, ετών 13,5 , η οποία κατέληξε στο ΓΝ Λάρισας, μετά από διακομιδή από το Νοσοκομείου μας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω ιατρικώς, αφού στο ΓΝ Λαμίας δεν λειτουργεί παιδοχειρουργική κλινική.

Αμέσως, μετά την τραγική είδηση της κατάληξης του ανήλικου κοριτσιού, διετάχθη κατ’ επείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν επακριβώς οι συνθήκες διαχείρισης του εν λόγω περιστατικού κατά το χρόνο υποδοχής και διερεύνησής του στο ΓΝ Λαμίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Φοίβος: Προσοχή στη νέα κακοκαιρία διαρκείας - Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και καταιγίδες

Τοπαλούδη – Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η φοιτήτρια είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του δολοφόνου της

Σχετικές ειδήσεις