ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη: Στο νοσοκομείο για 11η ημέρα

Κρίσιμες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη: Στο νοσοκομείο για 11η ημέρα

Μίκης Θεοδωράκης - Όλες οι ειδήσεις: Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών νοσηλεύεται από την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη για νοσηλεία, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Τέθηκε σε ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Ετέθη σε ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει νοσηλευόμενος».

Το βράδυ της Πέμπτης (07/03), δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εσπευσμένη εισαγωγή του Μίκη Θεοδωράκη στο χειρουργείο, προκειμένου να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Ωστόσο, πηγές του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών μιλώντας στο Newsbomb.gr δεν επιβεβαιώνουν την εισαγωγή του μουσικοσυνθέτη στο χειρουργείο και δηλώνουν απορία για τις φήμες που κυκλοφορούν σε διάφορα ΜΜΕ.

Οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι, υποστηρίζοντας πως τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία τις προηγούμενες μέρες, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε επίσης:

Κτηματολόγιο 2019: ΠΡΟΣΟΧΗ - Σε αυτές τις περιοχές λήγει η προθεσμία

ΣΟΚ: Στο ψυχιατρείο παίκτρια του Fame Story

Μυστήριο με άγνωστο που μοιράζει χιλιάδες λίρες

Σχετικές ειδήσεις