MEDIA

ΣΟΚ στο Survivor: Μπουνιές και σπασμένες μύτες - Έδιωξαν δύο παίκτες! (pics)

ΣΟΚ στο Survivor: Μπουνιές και σπασμένες μύτες - Έδιωξαν δύο παίκτες! (pics)

Η κατάσταση μετά την ένωση ξέφυγε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Απίστευτα σκηνικά στο Survivor, καθώς οι Τούρκοι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, σε σημείο που έσπασε η μύτη ενός ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναγκάστηκε να επέμβει και να διώξει δυο συμπατριώτες του.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και σε αυτό βλέπουμε στο ένα αγώνισμα τον Ατακάν να ορμάει στον Μπορά ενώ λίγο αργότερα ακούγεται μια φωνή που λέει «Ατζούν με χτύπησε».

Υπάρχει όμως και το τουρκικό τρέιλερ του ίδιου επεισοδίου, που δείχνει πολύ πιο «σκληρά» πλάνα. Στο δεύτερο αγώνισμα της ημέρας ο Χικμέτ κερδίζει τον Γιουσούφ, ο οποίος πήρε... βαριά την ήττα του.

Φεύγοντας προς τον πάγκο ο Γιουσούφ, πέρασε τον κρίκο στο λαιμό του Χικμέτ και εκεί ξεκίνησε το «ροντέο». Εκείνος πέταξε τον κρίκο στον προκλητικό Γιουσούφ, σύντομα οι παίκτες έγιναν κουβάρι και λίγο αργότερα ο Χικμέτ φαίνεται να έχει τη μύτη του δεμένη!

Στο τέλος, επεμβαίνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε έξαλλη κατάσταση και με μια χειρονομία φαίνεται να διώχνει τον Χικμέτ και τον Γιουσούφ.

Μάλιστα, άνθρωποι της παραγωγής αναφέρουν πως ο Τούρκος είναι έξαλλος με τις συνεχόμενες επιθετικές συμπεριφορές των συμπατριωτών του και είναι αποφασισμένος να αποβάλει τους δυο παίκτες οριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες - ΣΟΚ:

Διαβάστε επίσης:

Το ολέθριο λάθος που κάνουμε ΟΛΟΙ όταν βάζουμε βενζίνη (pics)

Κώστας Ευριπιώτης: «Ραγίζει καρδιές» η φωτογραφία από το νοσοκομείο - Σε σοβαρή κατάσταση ο ηθοποιός