ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέοι ο πα-τέρας και οι «φίλοι» του που ασελγούσαν σε κορίτσι ΑμεΑ

Προφυλακιστέοι ο πα-τέρας και οι «φίλοι» του που ασελγούσαν σε κορίτσι ΑμεΑ

Το δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης πήραν ο «πα-τέρας» και τα «φιλαράκια- πελάτες » του, που ασελγούσαν σε βάρος του κοριτσιού που έχει βαριά νοητική υστέρηση. 

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 53χρονος Λαμιώτης, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση, καθώς και οι δύο «φίλοι – πελάτες» ηλικίας 59 και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του άτυχου κοριτσιού.

Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Και οι τρεις πρόκειται να οδηγηθούν στις Φυλακές της Τρίπολης.

Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την απόφαση ο συνήγορός τους Κωστής Αμπλιανίτης, ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Ανακριτή.

Πηγή: LamiaReport

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα – Ψάχνουν τον δολοφόνο της 29χρονης

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Όσο αντέχει η οικογένεια, θα αντέχει και η Ελλάδα!

Σχετικές ειδήσεις