ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα – Ψάχνουν τον δολοφόνο της 29χρονης

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα – Ψάχνουν τον δολοφόνο της 29χρονης
Τι αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες
EUROKINISSI

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η θεία της μόλις μπήκε στο διαμέρισμα της, στην οδό Σκοπευτηρίου. Το διαμέρισμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι η 29χρονη έφερε εκχυμώσεις στον λαιμό της. Οι Αρχές δεν είναι σε θέση ακόμη να πουν με βεβαιότητα εάν ο στραγγαλισμός της προήλθε από κάποια ζώνη, σκοινί ή ακόμη και με τα χέρια. Αναμένεται το πόρισμά του ιατροδικαστή για να διευκρινιστεί εάν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn.gr, η γυναίκα είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, τα οποία όμως δεν ήταν στο διαμέρισμα, καθώς τα είχε πάρει ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Την υπόθεση της 29χρονης έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και αναζητείται ο σύζυγός της για να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές.

Έναν έντονο καυγά φέρεται να είχε το ζευγάρι την περασμένη Παρασκευή (10/05/2019), σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν γείτονες της άτυχης κοπέλας στο Star. «Έγινε χαμός την Παρασκευή. Βγήκε όλη η γειτονιά έξω από τη φασαρία, τα έσπασαν όλα μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδα τη γυναίκα», δήλωσε γείτονας.

Μάλιστα όλοι μιλούν για μία πολύ ήσυχη κοπέλα, η οποία δεν είχε δώσει δικαιώματα, δεν είχε επαφές με τους γείτονες και έμοιαζε αρκετά φοβισμένη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Τσελέντη για τους σεισμούς στην Ηλεία

Σχετικές ειδήσεις