Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Επικός γάμος στην Κοζάνη: Η είσοδος της νύφης τους άφησε όλους άφωνους (pics+vids)

Newsbomb

Έβαλε το νυφικό της, πήρε το… αστικό και πήγε στην εκκλησία να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Έχουμε δει πολλούς πρωτότυπους γάμους τα τελευταία χρόνια. Γάμους με νταλίκες, μηχανές και πολλές ακόμα πρωτότυπες ιδέες. Πρωταγωνιστές αυτές αυτή τη φορά είναι ο Άρης και η Βάγια από την Κοζάνη, οι οποίοι είναι και οι δύο οδηγοί αστικών λεωφορείων.

Έτσι, την περασμένη Κυριακή (10/11) ένα αστικό λεωφορείο χρειάστηκε να πραγματοποιήσει ειδικό δρομολόγιο και να μεταφέρει τη νύφη στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Κοζάνης, όπου την περίμενε ο καλός της.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Η επιγραφή στη μετώπη του λεωφορείου άλλαξε για το γαμήλιο δρομολόγιο και έγραφε τα ονόματα του ζευγαριού. Το όχημα, που ανήκει στην οικογένεια, στολίστηκε με τούλια και η νύφη κάθισε στη θέση του συνοδηγού, με οδηγό τον κουμπάρο του ζευγαριού, επίσης επαγγελματία οδηγό.

Μεταξύ των επιβατών ήταν και ο 4χρονος γιος του ζευγαριού, Νικόλας, μαζί με τον γιο του κουμπάρου, και η παράνυμφος, ανιψιά των νεόνυμφων. Στα πίσω καθίσματα, αρκετοί φίλοι και συγγενείς. Το λεωφορείο έκανε έναν κύκλο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τράβηξε τα βλέμματα των πολιτών, πριν φτάσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής για την τέλεση του μυστηρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Νεκρή 15χρονη - Σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο

Συντάξεις: «Κλειδώνουν» οι αυξήσεις - Πότε θα δοθούν - Ποιοι θα είναι οι κερδισμένοι