Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Λέχου εναντίον συγχρωτισμού: Αυτό είναι το νέο σποτ της Πολιτικής Προστασίας

Newsbomb

Κορονοϊός: Λίγο πριν αποσύρει το βίντεο με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο σποτ το οποίο εντάσσεται στην καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές»

Το νέο σποτ, με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου, αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας όταν δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

Σε αυτό, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρει ότι την προσκάλεσαν φίλοι της και περιγράφει την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι θα είναι «καμιά 20αριά». «Μάλλον είστε για μάζεμα» τονίζει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λέχου.

Όπως συμπληρώνει, «ένας φίλος δεν φτάνει, ένας φίλος που έχει όμως τον ιό φτάνει για να τον μεταφέρει».

Όπως αναφέρει η Πολιτική Προστασία, στην ανακοίνωσή της για το συγκεκριμένο σποτ, «ειδικά όταν πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι πλατείες, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

Το σποτ αυτό, μας προτρέπει να τηρούμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, ιδίως να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, ώστε να μείνουμε ασφαλείς σήμερα και αύριο. Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Αυτά τα καταστήματα ανοίγουν τη Δευτέρα - Τα ωράρια και οι κανόνες λειτουργίας τους