Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καμία ελπίδα: Lockdown… με κορονοπάρτι σε γιοτ ανοιχτά της Βουλιαγμένης (video)

Newsbomb

Lockdown: Η χώρα μας βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, όμως κάποιοι ανεγκέφαλοι μεταφέρουν τα πάρτι από τη στεριά στη θάλασσα!

Η κρίσιμη κατάσταση που περνάει η χώρα μας, με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού καθημερινά, φαίνεται πως δεν αγγίζουν κάποιους οι οποίοι «θυσιάζουν» την υγεία τους και των γύρων τους στο βωμό της διασκέδασης.

Αναγνώστης του Newsbomb.gr, μας έστειλε βίντεο από νέο κορονοπάρτι, αυτή τη φορά όχι στη στεριά αλλά ανοιχτά της θάλασσας στη Βουλιαγμένη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, πολυτελές γιοτ βρίσκεται ανοιχτά της θάλασσας, με φωτορυθμικά να «παίζουν» σαν να είναι κλαμπ. Υπάρχουν πολλές αναφορές από κατοίκους που μένουν κοντά σε μαρίνες, πως τις τελευταίες μέρες βλέπουν πολυκοσμία πάνω σε σκάφη, ενώ η μουσική βρίσκεται στη διαπασών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σάλος με παίκτες του Ολυμπιακού - Βρέθηκαν στο κορονοπάρτι στη Συγγρού!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει sdna.gr περίπου 30 άτομα συμμετείχαν στο πάρτι που έγινε σε roof garden ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού.

Στο πάρτι, στο οποίο υπήρχε και dj, βρίσκονταν και επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Την είδηση για το κορονο-πάρτι επιβεβαίωσε και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου 24χρονη, ως διοργανώτρια του πάρτι. Επίσης, της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία πολίτης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποιο lockdown; Αυξημένη κίνηση στις κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας