Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Χόρεψε το ζεϊμπέκικο της ζωής του σε αναπηρικό αμαξίδιο στο γάμο της αδερφής του

Newsbomb

Λάρισα: Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο γάμο της αδερφής του, στη Λάρισα, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ένα μάθημα ζωής και λεβεντιάς πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο…

Θέλησε να τιμήσει την αδερφή του με ένα ζεϊμπέκικο στο γάμο της. Το έκανε και συγκίνησε τους πάντες. Πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο, με ένα υπέροχο τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου. Ένα μεγαλείο ψυχής, ένα μάθημα ζωής για όλους στη Λάρισα. Από ένα νεαρό που δεν έχει σταματήσει να δίνει αγώνες και να κερδίζει μια σειρά από στοιχήματα μπροστά στις δυσκολίες που του παρουσιάζονται. Τους τελευταίους μήνες έκανε μαθήματα και το τελικό αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Ο Λαρισαίος μαχητής της ζωής, Ραφαήλ Πατρωνίδης από τη Νίκαια έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του αυτή τη φορά εκτός τερέν, αλλά στην πίστα χορεύοντας το πιο συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο στον γάμο της αγαπημένης του αδερφής κάνοντάς την πιο υπερήφανη από ποτέ!

Ο Ραφαήλ από τον πρώτο καιρό που είδε το φως της ζωής, μάχεται. Βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο όπου τον καθήλωσε μια μηνιγγομυελοκήλη στη σπονδυλική του στήλη. Ένα πρόβλημα υγείας που δεν τον σταμάτησε ποτέ όμως να προχωράει την ζωή του κερδίζοντας τη μια νίκη μετά την άλλη στον στίβο της ζωής αλλά και στα γήπεδα του τένις.

Στον γάμο της αδερφής του πριν μερικές ημέρες της έκανε το καλύτερο δώρο με την ζεϊμπεκιά που χόρεψε, έχοντας φροντίσει προηγουμένως να κάνει μαθήματα και προπόνηση απευθυνόμενος στον γνωστό χοροδιδάσκαλο, Χρήστο Κατούνα.

Οι δυο τους με πολλή δουλειά και αγάπη τα κατάφεραν και στην δεξίωση του γάμου ο Ραφαήλ ήταν συγκλονιστικός συγκινώντας όλους τους καλεσμένους και πάνω απ’ όλα την αγαπημένη του αδερφή. Όμως τα λόγια που έγραψε για εκείνον ο ίδιος ο δάσκαλός του ραγίζουν καρδιές, τιμώντας, τον Ραφαήλ και δηλώνοντας απεριόριστα περήφανος για τον φίλο και μαθητή του, για έναν πραγματικό άγγελο, όπως ο ίδιος γράφει…

«Αν για κάτι θα νιώθω περισσότερο περήφανος στην ζωή μου, θα είναι για αυτή την στιγμή! Κατάφερε να κάνει αξέχαστο τον γάμο της αδελφής του Κωνσταντίνας, με το ζεϊμπέκικο που της αφιέρωσε. Έρωτας αρχάγγελος…

Ένα σημαδιακό τραγούδι που επέλεξε να χορέψει, μιας και εκτός από πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις, είναι και ένας αληθινός άγγελος, ένας μαχητής της ζωής, ένα υπέροχο παιδί που μπήκε πολύ βαθιά στην καρδιά μου. Η αγνότητα της ψυχής του και το πάθος του για ζωή πραγματικά σπανίζουν» έγραψε. Δείτε το ζεϊμπέκικο στο βίντεο του onlarissa.gr στην αρχή του άρθρου.