Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φωτιά στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας-Στο νοσοκομείο 2 άτομα

Newsbomb

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί (09/11/2014) στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, με αποτέλεσμα δύο άτομα να έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου ενημέρωσης kozan.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 09:30 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο υπόγειο του κτηρίου όπου υπάρχουν διάφορα καλώδια.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, άνδρες της οποίας προχώρησαν στην εκκένωση του κτηρίου. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν την εστία της πυρκαγιάς λίγο πριν από τις 13:00, με τους πυκνούς καπνούς από την καύση των καλωδίων να δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Μέχρι στιγμής, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με αναπνευστικά προβλήματα. Ωστόσο, άγνωστη παραμένει έως αυτή την ώρα η κατάσταση της υγείας του, ενώ από τη φωτιά σημειώθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης στην Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή.

Το "παρών" στο σημείο δίνει και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, ο οποίος παρακαλουθεί το έργο των πυροσβεστών, οι οποίοι δίνουν μάχη με τις φλόγες.