Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο «κράξιμο» σε Αποστόλου από αγρότες: Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα Μνημόνιά σας! (vid)

Newsbomb

«Το τρίτο Μνημόνιοεμείς δεν θα το πληρώσουμε, Βαγγέλη Αποστόλου!», φώναξαν σήμερα, Τρίτη (12/07/2016) οργισμένοι αγρότες κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος πραγματοποιούσε ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου στο κέντρο της Λάρισας.

«ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ» ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Αγρότες που προέρχονταν από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, αρχικά ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία, γιατί δεν τους επιτρέπονταν η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης, αλλά στη συνέχεια μπήκαν από τη δεύτερη πόρτα της αίθουσας αποδοκιμάζοντας τον υπουργό.

«Ένα χρόνο, μετά την κωλοτούμπα του πρωθυπουργού σας το αγροτικό κίνημα θα είναι εδώ!», φώναξε ένας από τους παρευρισκόμενους αγρότες σε οργισμένο ύφος κατά του Βαγγέλη Αποστόλου.

Παρά την ένταση, ο κ. Αποστόλου διαρκώς καλούσε τους οργισμένους αγρότες να πάρουν το λόγο στο βήμα, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό. «Πρώτα μας βάζεις τα ΜΑΤ απ’ έξω να μας περιμένουν και ύστερα μας ζητάς και διάλογο!», του απάντησαν οι αγρότες.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το κέντρο της Λάρισας, είχε μετατραπεί σε φρούριο, με μία διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Χατζηγιάννειο, αλλά και διάσπαρτους αστυνομικούς, δυνάμεις των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, να βρίσκονται σχεδόν σε όλη την περιοχή.

Ωστόσο, ο υπουργός είχε φροντίσει να μεταβεί στο χώρο από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με τους αγρότες που είχαν συγκέντρωση από τις 09:30 και τον περίμεναν με πανό.

Πηγή βίντεο: Onlarissa.gr