ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Κηφισιά όπως… Μόρντορ! Η σπάνια εικόνα στον ουρανό

Η εικόνα του ουρανού στην περιοχή της Κηφισιάς την Κυριακή (25/04/21)

Τα τερτίπια του καιρού συνεχίζονται καθ΄όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Μπορεί πολλοί να περίμεναν το διήμερο για να πάνε βόλτα στη λιακάδα, ωστόσο, ο καιρός είχε διαφορετική άποψη, θυμίζοντας περισσότερο… Νοέμβριο παρά τέλος Απριλίου.

Το Σάββατο έβρεχε ασταμάτητα σχεδόν όλη την ημέρα, ενώ η θερμοκρασία κατέγραψε αισθητή πτώση εξαιτίας και των ενισχυμένων βορειοδυτικών ανέμων. Αν και η βροχή «κατέβασε» την αφρικανική σκόνη που μας ταλαιπωρούσε για μέρες, η ατμόσφαιρα είναι ακόμα βαριά.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί και σήμερα, Κυριακή (25/04), με τις συνθήκες να «φωτογραφίζονται» μάλιστα στην περιοχή της Κηφισιάς. Τι εννοούμε; Το πρωί της Κυριακής, όποιος κινούνται στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Λαμία μπορούσε να διακρίνει ένα μαύρο σύννεφο να έχει καλύψει όλη την περιοχή της Κηφισιάς και βορειότερα, με την εικόνα του «σκοτεινού» ουρανού να μοιάζει με την περίφημη Μόρντορ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Αντιθέτως, όσοι κινούνταν νότια έβλεπαν έναν καθαρό ουρανό με κάποια συννεφάκια να δημιουργούν μια ωραία ανοιξιάτικη εικόνα.

Δείτε τις εικόνες που απεικονίζουν πλήρως την αστάθεια του καιρού:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Γενοκτονία» και «Κωνσταντινούπολη»... τελειώνουν τον Ερντογάν - Τα χτυπήματα Μπάιντεν στην Τουρκία