ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Εντοπίστηκαν καμένα ρούχα στις τουαλέτες του «Μελίνα Μερκούρη»

Ρέντη: Εντοπίστηκαν καμένα ρούχα στις τουαλέτες του «Μελίνα Μερκούρη»

Ρέντη: Σημαντικά ευρήματα εντόπισαν οι Αρχές στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και αστυνομικές δυνάμεις

Σημαντικά στοιχεία και ευρήματα φαίνεται πως έχουν εντοπίσει οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βρει στις τουαλέτες του γηπέδου καμένα ρούχα τα οποία προφανώς κάποιοι ήθελαν να εξαφανίσουν ώστε να απεμπλακούν από οποιαδήποτε σύνδεση με τα επεισόδια έξω από το γήπεδο, στα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικός.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στο γήπεδο βρέθηκαν και μαύρα ρούχα παρόμοια με εκείνα που φορούσαν οι δράστες της επίθεσης κατά των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να σημειωθεί πως τα επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο βόλεϊ.

Οι Αρχές προσήγαγαν συνολικά 424 άτομα, ουσιαστικά όσους βρίσκονταν μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» επιτρέποντας μόνο σε γυναίκες και παιδιά να αποχωρήσουν.