Η Γη της Ελιάς: Ποιοι αποχωρούν στο φινάλε του τρίτου κύκλου και οι δύο νέοι ηθοποιοί που έρχονται

Οι φανατικοί της σειράς θα δουν μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές στο τέλος αυτής της σεζόν
Η Γη της Ελιάς: Ποιοι αποχωρούν στο φινάλε του τρίτου κύκλου και οι δύο νέοι ηθοποιοί που έρχονται
2'

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, καθώς καταφέρνει εδώ και τρία χρόνια -καθημερινά- να ξεπερνά το 20% και να κερδίζει το κοινό. Η «Γη της Ελιάς», με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου με τις εξελίξεις να είναι πολλές.

Μετά τον θάνατο του Φίλιππου και την αποχώρηση του Διονύση Παπανδρέου από την παραγωγή μυθοπλασίας, θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Συγκεκριμένα, όσο προχωράμε προς το φινάλε του τρίτου κύκλου, η Αντωνία, πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης, μαχαιρώνει την Αλκμήνη. Η δεύτερη πέφτει νεκρή κι έτσι η Αγγελική Κιντώνη θα φύγει με σκληρό τρόπο από το σενάριο.

Λόγω της συγκεκριμένης εξέλιξης, ο Ορέστης δεν αντέχει και παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μάνη. Έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα βρεθεί στην επόμενη σεζόν ολοκληρώνοντας τη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Φυσικά, θα υπάρξουν και αφίξεις του χρόνου. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα υποδυθεί έναν ιερέα, αλλά ο ρόλος του θα είναι απρόβλεπτος και σίγουρα ανατρεπτικός. Ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος δουλεύει συχνά με την dream team της μυθοπλασίας, πρόκειται να εμφανιστεί στη σειρά και θα ενσαρκώσει τον Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον, τον οποίο γνώρισε ο Ισίδωρος στην Αμερική.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε πώς θα τελειώσει ο φετινός κύκλος για τους πρωταγωνιστές, αν και τα spoilers μέχρι τότε είναι πολλά. Η Χάιδω αποφασίζει να γυρίσει στην ενεργό δράση και πηγαίνει ξανά στα χωράφια. Ο Στάθης ετοιμάζεται για την Αθήνα προκειμένου να είναι κοντά στην Ιουλία μιας και κοντοζυγώνει η γέννα. Όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ τα ευχάριστα νέα μαθαίνουν κι ο Λυκούργος με τον Πότη. Ο Μάνος με τη Μαρίνα και την Αγγελική γυρίζουν σπίτι, ενώ ο Μάνος παλεύει να μειώσει τις αμφεταμίνες. Ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης κι η Άννα ξανάρχισαν την σκοποβολή, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιππου στους απόρους και ξαναζεί το δράμα της.

Η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει τον Μιλτιάδη να δει τη Θεοδώρα με άλλα μάτια, χωρίς όμως να ξέρει ποιος είναι ο διακαής του πόθος. Η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα αυθημερόν για να γνωρίσει το καινούριο της αδελφάκι και, μαζί με την Αριάδνη, περνούν λίγο χρόνο στο πλευρό της Ιουλίας και του Στάθη. Ο Παρασκευάς, κόντρα στις πεποιθήσεις του, αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά σε αυτό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή