Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω χιονιά

Newsbomb

Στην "κατάψυξη" βρίσκεται και σήμερα ολόκληρη η χώρα, ενώ από τη έντονη χιονόπτωση που σημειώνεται στην Αττική έχουν προκληθεί προβλήματα το οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (05/01/2015) διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως τη διασταύρωση Αγ. Πέτρου, ενώ παράλληλα, έκλεισε η Λ. Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ ρεύμα προς καζίνο.

Επίσης λόγω χιονόπτωσης, η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην εθνική οδό Ελευσίνας-Δερβενοχωρίων από το ύψος του οικισμού Τιτάν-Μάνδρας έως τα Σκούρτα Θήβας.

Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων απαγορεύονται να κυκλοφορούν, σύμφωνα με νέα έκτακτη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αθηνών - Θηβών από το 3 χλμ στο ρεύμα προς Θήβα.

Λίγο μετά τις 13.30 έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στη λεωφόρο Χασιάς-Δερβενοχωρίων από το ύψος της Μονής Κλειστών, ενώ η κίνηση των οχημάτων στη Λ. Διονύσου Ο.Α 20, στην Περιοχή του Διονύσου στο ρεύμα προς Μαραθώνα γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved