ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Νέα μετεωρολογική «βόμβα» από τον Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός – Νέα μετεωρολογική «βόμβα» από τον Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός Χιόνια: Νέος χιονιάς αναμένεται να σαρώσει τη χώρα από την Παρασκευή (06/02/2017), σύμφωνα με έναν από τους πιο αξιόπιστους μετεωρολόγους.

O Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει πως χιόνια θα πέσουν ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, με ανάρτηση στο Facebook, ανέφερε πως δριμύ ψύχος, με κατά τόπους ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα θα σαρώσει τις επόμενες ημέρες τη χώρα μας.

Αναλυτικά, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:

«Κύμα ψύχους προς τα τέλη της εβδομάδας?

Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλή εβδομάδα.. Σε συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης..

Και τα πρωινά στοιχεία σήμερα Δευτέρα επιμένουν για το Παρασκευοσαββατοκύριακο των Φώτων αρχικά χιόνια και στη συνέχεια δριμύ ψύχος με κατά τόπους ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας!
Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση από εδώ..αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτολγου»

Η χθεσινή του ανάρτηση

«Αξιόλογη χιονοπτωση - χιονόστρωση και στην Θεσσαλονικη την ερχόμενη Παρασκευή?

Φίλες και φίλοι!

Η αλήθεια είναι ότι και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για χιονιά κυρίως βόρειας αλλά και υπόλοιπης ορεινής και ημιορεινής Ελλάδας κυρίως την ερχόμενη Παρασκευή ενώ αρκετά χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι προγνωστικές ενδείξεις είναι τόσο ενθαρρυντικές για αξιόλογη χιονόπτωση - χιονόστρωση και στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Θεωρώ όμως πως πρέπει να περιμένουμε έως και την Τετάρτη το πρωί για ασφαλέστερα συμπεράσματα όσον αφορά στις πιθανότητες αυτού του αρκετά σοβαρού σεναρίου με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία..

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνω φυσικά από εδώ γραπτώς ή μέσω live και φυσικά μέσω των δελτίων καιρού της ΕΡΤ!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

Δείτε εδώ πού θα χιονίσει τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ