ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Δημήτρη Μητροπάνο»

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Δημήτρη Μητροπάνο»

Με δάκρυα στα μάτια και έκδηλη τη συγκίνηση, χιλιάδες πολίτες λένε το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Μητροπάνο.

«Χάσαμε ένα μεγάλο άνθρωπο, μια μεγάλη φωνή και μια μεγάλη φυσιογνωμία», «δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ», «μακάρι να τον μιμηθούν και οι νεότερες γενιές» δηλώνουν συγκινημένοι πολίτες στην κάμερα του newsbomb.gr.

Οικογένειες με τα παιδιά τους φτάνουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να χειροκροτήσουν τον άνθρωπο που τους συνόδεψε με τη φωνή του σε όλες τις φάσεις της ζωή τους.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών κρατώντας ένα τριαντάφυλλο ή ένα γαρύφαλλο βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί στο παρεκκλήσι για να εκφράσουν την αγάπη τους στον σπουδαίο τραγουδιστή.

Ανάμεσα στο πλήθος που ξεπερνούσε τις 2.000 βρέθηκαν για τιμήσουν τον αγαπημένο τους συνάδελφο, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Πασχάλης Τερζής, ο Νίκος Κατσαρός και ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών, ενώ στις 14:00 το μεσημέρι ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος ερμηνευτής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ενώ η αιτία θανάτου του αποδίδεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου, πενθώντας τον λατρεμένο σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) – λογαριασμός 064/48000015 Εθνική Τράπεζα - για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή.