ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία Πάρος: Στον εισαγγελέα ο 29χρονος!

Ληστεία Πάρος: Στον εισαγγελέα ο 29χρονος!

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 29χρονου αντιεξουσιαστή που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα

στη Νάουσα της Πάρου, και τη ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα τράπεζας, στο ίδιο μέρος.

Παρουσία αντιτρομοκρατικής και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ο 29χρονος Έλληνας μεταβαίνει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Η παρουσία της αστυνομικής δύναμης είναι έντονη προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προπηλακισμοί...

Πως εντοπίστηκε ο δράστης

Ο 29χρονος, Έλληνας στην καταγωγή, εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι Αρχές εξετάζουν από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, πιθανή συμμετοχή του και σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ήδη από την Παρασκευή, οι Αρχές εκτιμούσαν ότι είχαν καταφέρει να προσδιορίσουν την ταυτότητα των τεσσάρων κακοποιών, οι οποίοι, όπως φαίνεται, έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο.

Ο ένας φέρεται ως σεσημασμένος «συνεργάτης» του διαβόητου Κ. Πάσσαρη και των αδελφών Παλαιοκώστα, ενώ οι άλλοι δύο έχουν πιθανότατα εμπλακεί και σε άλλες ληστείες. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία και ο τέταρτος κακοποιός, Ελληνας υπήκοος, έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία.

Η άρση απορρήτου των κλήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο κινητό που άφησαν πίσω τους οι ληστές, αλλά και η ανίχνευση αποτυπωμάτων και DΝA από το καπέλο, το μαντήλι και το αυτοκίνητο που βρέθηκαν μετά τη ληστεία αποτέλεσαν τα βασικά «κλειδιά» της έρευνας που όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσουν και στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία Πάρος: Μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης ο 30χρονος!

Ληστεία Πάρος: Το δεξί χέρι του Πάσσαρη πίσω από την δολοφονία

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 29χρονου