ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία Πάρος: Το δεξί χέρι του Πάσσαρη πίσω από την δολοφονία

Ληστεία Πάρος: Το δεξί χέρι του Πάσσαρη πίσω από την δολοφονία

Απόλυτη επιβεβαίωση για το Newsbomb.gr, αφού πρώτοι είχαμε δημοσιεύσει μια αποκλειστική μαρτυρία, η οποία ανέφερε πως οι ληστές της Πάρου κατά την διάρκεια της ληστείας μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την αδίστακτη συμμορία που έσπειρε το θάνατο στην Πάρο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso πίσω από την αιματηρή ληστεία με θύμα τον Δημήτρη Μίχα βρίσκεται το δεξί χέρι του Πάσσαρη. Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα μετά από δύο σημαντικές μαρτυρίες κατοίκων της Πάρου που έχουν στα χέρια τους, δύο μέρες μετά την δολοφονία.

Οι αρχές έχουν καταλήξει στο πρόσωπο ενός 43χρονου Έλληνα σκληρού κακοποιού ο οποίος κατά το παρελθόν είχε συμμετάσχει σε μεγάλες ληστείες αλλά και παράνομες ενέργειες πότε ως δεξί χέρι του διαβόητου Κώστα Πάσσαρη και πότε ως μέλος της συμμορίας των αδελφών Παλαιοκώστα. Φαίνεται πως ο 43χρονος κακοποιός έχει "θητεύσει" και στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την αποκάλυψη των αδίστακτων κακοποιών έχουν αποκλείσει μια ολόκληρη περιοχή στο νησί, η οποία είναι γεμάτη με εξοχικά και μόνιμε κατοικίες, καθώς έχουν βάσιμες υποψίες πως εκεί έχουν βρει καταφύγιο οι ληστές.

"Εάν πράγματι έχουν βρει καταφύγιο οι κακοποιοί στην περιοχή που έχουμε χαρτογραφήσει και έχουμε πια τον πλήρη έλεγχο της, τότε κάποια στογμή θα πέσουνστα χέρια μας, καθώς δεν θα μπορέσουν να αντέξουν περισσότερες μέρες στο κρησφύγετό τους." δήλωσε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στην Espresso.

Επίσης, όπως προέκυψε, οι ληστές δεν χρησιμοποίησαν ασύρματη τεχνολογία για την μεταξύ τους επικοινωνία, όπως αρχικά είχε ειπωθεί αλλά καρτοκινητά τηλέφωνα μέσω hands free. Το ένα από αυτά τα δύο καρτοκινητά είναι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ενώ το δεύτερο μπορεί να μην έχει εντοπιστεί αλλά είναι γνωστός ο τηλεφωνικός αριθμός του.

Ληστεία Πάρος: Αποκλειστική μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα!

Ληστεία Πάρος: Σφίγγει ο κλοιός για τους κακοποιούς

Δημήτρης Μίχας: Ποιος ήταν ο άτυχος ταξιτζής που δολοφόνησαν στην Πάρο

Αποκλειστικό: Ύποπτο για την φονική ληστεία αναζητούν στην Πάρο

Αποκλειστικό: Το ύποπτο αυτοκίνητο των ληστών της Πάρου

Ληστεία Πάρος: Τηλεφωνική γραμμή για όποιον γνωρίζει κάτι

Ληστεία Πάρος: Με ελικόπτερο και σκύλους αναζητούν τους δολοφόνους

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εν ψυχρώ εκτέλεση στην Πάρο

Συναγερμός στη Νάξο για τους δολοφόνους

Ληστεία Πάρος: Αναζητούν τους δράστες και στη θάλασσα

Ένας νεκρός σε ληστεία στην Πάρο

Πάρος: Ληστές σκότωσαν τον γαμπρό της Μοσχολιού

ΣΟΚ στην Πάρο από την φονική ληστεία

Ληστεία Πάρος: Ο Μίμης Δομάζος για τη δολοφονία του γαμπρού του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσαγωγές υπόπτων στην Πάρο!