ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 28χρονος εγγονός που τεμάχισε τη γιαγιά του

Αυτός είναι ο 28χρονος εγγονός που τεμάχισε τη γιαγιά του

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 28χρονου που σκότωσε και τεμάχισε τη 84χρονη γιαγιά του και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα.

Όλα συνέβησαν στις 21 Αυγούστου, όταν ο 28χρονος επισκέφθηκε τη γιαγιά του στο σπίτι της στα Πατήσια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους, τη μαχαίρωσε στο λαιμό και μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο.

Το πρωί της επόμενης ημέρας επέστρεψε στο διαμέρισμα, όπου αφού τεμάχισε με μαχαίρι και πριόνι το πτώμα, το τοποθέτησε μέσα σε νάυλον σακούλες και σακβουαγιάζ και το μετέφερε με το αυτοκίνητό του, αρχικά στην οικία του και το ίδιο βράδυ στον κάδο απορριμμάτων, όπου και βρέθηκε.

Μάλιστα, ο δράστης, για να αποπροσανατολίσει την έρευνα των διωκτικών Αρχών και να δημιουργήσει την εντύπωση ληστείας, ερεύνησε επιλεκτικά τους χώρους του διαμερίσματος και αφαίρεσε κοσμήματα, τα οποία εκποίησε τις επόμενες ημέρες σε διάφορα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διάφορα κοσμήματα, ένα τσεκούρι και πέντε μαχαίρια, καθώς και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια.

Σε βάρος του 28χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της γιαγιάς του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, περιύβριση νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή.

Παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικής ανακρίτριας και ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης:

«Η γιαγιά έπεσε κατά λάθος πάνω στο μαχαίρι», υποστηρίζει ο εγγονός

Έγκλημα στη Ραφήνα: Ο εγγονός πίσω από τη στυγερή δολοφονία

Μυστήριο πίσω από την άγρια δολοφονία στη Ραφήνα

Αποκλειστικό: Η στιγμή της αυτοψίας στο τεμαχισμένο πτώμα της Ραφήνας