ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Βρήκαν τους διαρρήκτες... 5 μήνες μετά!

Κρήτη: Βρήκαν τους διαρρήκτες... 5 μήνες μετά!

Στη "φάκα" οι ποντικοί της Πρωτοχρονιάς - Τι ομολόγησαν

Μπορεί να πέρασαν πέντε μήνες από την «χρυσή» διάρρηξη σε σπίτι στην Γέργερη, απ' όπου οι δράστες είχαν αρπάξει κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ, όμως τελικά όλα «πληρώνονται».

Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε τους δράστες, εντόπισε όμως και μέρος των κλεμμένων χρυσαφικών, τα οποία είχαν καταλήξει σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης του Ηρακλείου.

Η μεγάλη διάρρηξη είχε σημειωθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και είχε αναστατώσει σοβαρά την οικογένεια των παθόντων που υποδέχθηκαν το νέο χρόνο με ένα άσχημο συμβάν. Η τύχη όμως και η αστυνομική έρευνα έφεραν έτσι τα πράγματα που πέντε μήνες αργότερα η υπόθεση εξιχνιάστηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ως δράστες φέρονται τρεις Ηρακλειώτες, ένας (ανήλικος) από την πόλη του Ηρακλείου, ένας από τις Δαφνές και ένας από τα Μετόχια.

Ως βασικός ύποπτος τέθηκε υπό παρακολούθηση ο νεαρός από τις Δαφνές. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν κάποια ευρήματα (μαχαίρι και μία χρυσή αλυσίδα, η κατοχή της οποίας διερευνάται) που οδήγησαν στην αυτόφωρη σύλληψη του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ο νεαρός φέρεται να ομολόγησε ότι ο ίδιος και οι συνεργοί του είχαν εμπλοκή στην διάρρηξη της Γέργερης. Αστυνομικοί ερευνούν τώρα την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Τραυματίστηκε 11 χρονο κοριτσάκι στον Βόλο